Werkgevers

Sagius is een allround uitzendbureau voor personeel op het gebied van logistiek, productie en techniek. Door onze jarenlange ervaring weten we precies wat er speelt en hebben we het unieke vermogen om snel in te spelen op veranderende omstandigheden. Het inzetten van uitzendkrachten via Sagius heeft ook de volgende voordelen:

 

 • Flexibele werknemers;
 • U betaalt alleen voor de gewerkte uren;
 • Een zieke medewerker kost u niets;
 • Afvaller? Wij regelen vervanging;
 • Geen personeels- en salarisadministratie;
 • Geen werkgeversverplichtingen;
 • Wij zorgen voor werving en selectie;
 • Een kandidaat die perfect bij uw organisatie past doordat we luisteren naar uw wensen en eisen.

Werving en selectie

De werving en selectie van Sagius verloopt in een aantal stappen.

 

1.Eisen beoordelen
Samen met u inventariseren we uw arbeidsbehoefte. We analyseren de benodigde functie- en competentieprofielen en andere zaken die voor u als opdrachtgever van belang zijn. Dit doen we op basis van zowel harde als zachte eigenschappen.

 

2.Linken
Nadat we samen uw arbeidsbehoefte in kaart hebben gebracht, selecteren we de meest geschikte kandidaat voor u. Als er geen kandidaat beschikbaar is, wordt er een wervingsopdracht naar ons wervingsbureau in Slowakije gestuurd. Wij gaan altijd voor de beste match.

 

3.Selectieprocedure:
Deze stap bestaat uit een intake, een test en een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG, verklaring omtrent het gedrag). We besteden veel aandacht aan werkervaring en opleiding. Daarnaast vormen ook motivatie en de eerste indruk een belangrijk onderdeel van ons oordeel. Uiteraard testen we ook uitgebreid of de medewerker geschikt is voor het werk.

 

4. informatie
Wanneer we een geschikte kandidaat hebben gevonden, geven we uitgebreide informatie over de regio en het bedrijf waar de medewerker terecht zal komen. Ook bespreken en regelen wij alles op het gebied van zorgverzekeringen, huisvesting, vervoer van en naar het werk, jobcoaching en financiële afwikkeling. Je hoeft je bijna nergens zorgen over te maken.

Bekwaam personeel

Sagius heeft altijd de allerbeste uitzendkrachten die voor jou het verschil maken. Kortom, de gemotiveerde en vakbekwame mensen die u zoekt. Door onze deskundige instelling weten wij de juiste persoon op de juiste plek te krijgen. Wij luisteren aandachtig naar uw verhaal. Daarnaast gaat onze selectieprocedure van jouw uitzendkracht verder dan alleen het bekijken van een cv. Dit zorgt ervoor:

 

 • De ideale match tussen jou en de uitzendkracht;
 • Snelle afhandeling. Geen tijdverspilling;
 • U focust zich op uw core business. Door het ter beschikking stellen van uitzendkrachten dragen wij bij aan het behalen van uw doelstellingen.

 

Bent u op zoek naar technische uitzendkrachten en bent u enthousiast geworden? Neem dan snel contact met ons op.

Neem nu contact op!