Over ons

Wat, hoe en wie

Sagius Uitzenders is een jong bedrijf, maar eigenlijk zijn we al in 1970 gestart. Niet met uitzenden. Wel met onze ‘praktijkopleiding’, want die kregen we van huis uit. Letterlijk, toen mijn ouders, Babs en Ad Sagius , vanuit een slaapkamer bij ons thuis met Dactylo Uitzendbureau begonnen. Zij waren de eersten in Nederland met een ‘uitzendbureau aan huis’. En ik kreeg het vak dan ook met de paplepel ingegoten.

Net als mijn compagnon Ralph Righton (foto links), waarmee ik Sagius Uitzenders ben begonnen. Ook hij kwam al vroeg in aanraking met het uitzendvak (toen hij op tienjarige leeftijd naar de zolder moest verhuizen omdat zijn slaapkamer tot Dactylo-filiaal werd omgetoverd..).

 

Kortom, samen zijn we opgegroeid met Dactylo. En beiden hebben we diverse vestigingen geleid, regio’s gemanaged en filialen opgericht.  Ook in het buitenland, toen we als een van de eerste Nederlandse ‘uitzenders’ onze vakmensen uit Slowakije, Polen en Tsjechië haalden.

Nu, sinds 2009, benutten we de opgedane ervaringen voor ons eigen bedrijf. En natuurlijk ook voor u! Inmiddels werven we uw kandidaten in Nederland, maar vooral ook in Slowakije, Polen en Tsjechië. Voor deze kandidaten regelen wij alle administratie, maar ook huisvesting in Nederland en vervoer naar uw werklocatie. Onze klanten zijn technische, logistieke en productiebedrijven door heel Nederland. We doen dit met succes en vooral veel plezier!

 

Marc Sagius (foto rechts)

 

Bij ons werken

Sagius Uitzenders is geen doorsnee uitzendbureau. Onze klanten zijn ondernemende organisaties in de logistiek, productie of techniek, vaak met een 24/7 cultuur. Wij werken vanuit ons kantoor in Zoetermeer ook niet standaard van negen tot vijf. Als jij lid wilt worden van een kundig, hardwerkend team in een collegiale sfeer bedenk dan dat we op zoek zijn naar mensen die:

 

  1. niet bang zijn voor een beetje hectiek,
  2. op zoek zijn naar afwisselend, dynamisch werk,
  3. koste wat kost een klant willen helpen,
  4. na enige begeleiding zelfstandig kunnen werken,
  5. ook uitstekend in teamverband functioneren,
  6. hun verantwoordelijkheid nemen,
  7. bij voorkeur ervaring hebben in de uitzendbranche (SEU certificaat is een pre)
  8. in elke situatie een goed humeur houden…

Mocht je jezelf herkennen in bovenstaande en op zoek zijn naar een baan, neem dan contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden met jou!

Nieuwsberichten

Vacatures zetten door!

Ondanks de pandemie blijft het druk bij Sagius. Veel logistieke en productiebedrijven stomen onverminderd door en soms zelfs harder dan ooit…

Bekijk nieuwsbericht

Update Corona maatregelen

Op 8 december a.s. vernemen we waarschijnlijk van Rutte dat de huidige maatregelen nog van kracht blijven tot half januari. Dat zou een enorme tegenslag zijn voor met name de horeca…

Bekijk nieuwsbericht

Kerst en nieuwjaarswensen

Mogen we u bedanken? We hebben in dit bijzondere pandemie jaar een stevig beroep gedaan op de flexibiliteit van onze uitzendkrachten en waren blij met hun inzet in uitdagende omstandigheden…

Bekijk nieuwsbericht

Bekijk algemene voorwaarden