ik zoek een baan

Werknemers

Sagius is het uitzendbureau voor een baan in de logistiek, productie of techniek. Het maakt ons niet uit of u nu in Nederland of in het buitenland woont. Sagius is altijd op zoek naar mensen die het verschil maken voor onze opdrachtgevers. Houd je van uitdagingen en wil je samen met ons van grote waarde zijn voor onze opdrachtgevers? Lees dan gerust verder.

 

Een baan bij Sagius is meer dan zomaar een baan. We kijken namelijk naar wat echt bij je past. Sagius luistert naar al uw wensen en eisen en ziet uw kwaliteiten. Op basis hiervan bieden wij jou de meest passende baan.

 

Kies je een baan via Sagius? Dan heeft u altijd recht op huisvesting voor uzelf en woon-werkverkeer. Heeft u al een woning en/of eigen vervoer in Nederland, dan kunt u daar gewoon gebruik van maken.

 

Als u nog niet in Nederland woont, zijn er een aantal administratieve verplichtingen waaraan wij moeten voldoen voordat u kunt gaan werken. Wij zullen dit voor u regelen. Zo regelen wij bijvoorbeeld een Burgerservicenummer (BSN), een bankrekening en een zorgverzekering. Dat is erg handig voor het onverhoopte geval dat je ziek wordt. Niet onbelangrijk is natuurlijk het salaris. Dat betalen wij wekelijks aan u uit.

 

Ben je geïnteresseerd? Kijk dan eens bij onze vacatures!