Over ons

Wat, hoe en wie?

Sagius Uitzenders is een jong bedrijf, maar eigenlijk zijn we al in 1970 begonnen. Echter niet als uitzendbureau. We zijn als kind wel begonnen met onze “praktische training”. Letterlijk, toen mijn ouders, Babs en Ad Sagius, Dactylo Uitzendbureau begonnen vanuit een slaapkamer in ons huis. Zij waren de eersten in Nederland met een “uitzendbureau aan huis”. Zo leerde ik tijdens mijn opvoeding de kneepjes van het vak, net als mijn partner Ralph Righton (foto links), met wie ik Sagius Uitzenders begon. Ook hij kwam al op jonge leeftijd in aanraking met het uitzendvak (toen hij op tienjarige leeftijd naar zolder moest omdat zijn slaapkamer werd omgevormd tot een Dactylo-tak).

 

Kortom, we zijn samen opgegroeid met Dactylo. We hebben allebei verschillende vestigingen en regio's aangestuurd en vestigingen opgezet.  Ook in het buitenland, toen we als een van de eerste Nederlandse uitzendbureaus onze professionals uit Slowakije, Polen en Tsjechië haalden.

 

Nu, sinds 2009, gebruiken we de ervaring die we hebben opgedaan voor ons eigen bedrijf. En natuurlijk ook voor jou! Wij werven nu uw kandidaten in Nederland, maar ook in Slowakije, Polen en Tsjechië. Voor deze kandidaten verzorgen wij de administratie, maar ook de huisvesting in Nederland en het vervoer naar jouw werklocatie. Onze opdrachtgevers zijn technische, logistieke en productiebedrijven door heel Nederland. Dit doen we met succes en vooral met veel plezier!

Bij ons werken

Sagius Uitzenders is geen doorsnee uitzendbureau. Onze opdrachtgevers zijn ondernemende organisaties in logistiek, productie of techniek, vaak met een 24/7 cultuur. Vanuit ons kantoor in Zoetermeer werken wij niet standaard van negen tot vijf. Als je lid wilt worden van een bekwaam, hardwerkend team in een collegiale sfeer, onthoud dan dat we op zoek zijn naar mensen die:

 

  1. zijn niet bang voor wat hectisch werk;
  2. zijn geïnteresseerd in afwisselend, dynamisch werk;
  3. een klant ten koste van alles willen helpen;
  4. kan zelfstandig werken na enige begeleiding;
  5. uitstekend functioneren in teamverband;
  6. hun verantwoordelijkheden op zich nemen;
  7. bij voorkeur ervaring in de uitzendbranche (SEU-certificaat is een pré);
  8. een goed humeur hebben in elke situatie.

 

Herken je jezelf in bovenstaande omschrijving en ben je op zoek naar een baan, neem dan contact met ons op. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u!

Nieuwsberichten

UPDATE VAN CORONA-MAATREGELEN

Op 8 december horen we waarschijnlijk van premier Rutte dat de huidige maatregelen tot half januari van kracht blijven.

Nieuwsbericht bekijken

VACATURES BLIJVEN BLIJVEN!

Ondanks de pandemie blijft Sagius bezig. Veel logistieke en productiebedrijven zetten hun inspanningen onverminderd en soms zelfs harder dan ooit voort.

Nieuwsbericht bekijken