Werkgevers

Sagius is een allround uitzendbureau voor personeel op het gebied van logistiek, productie en techniek. Wij weten door onze jarenlange ervaring precies wat er speelt en hebben het unieke vermogen om snel op wisselende omstandigheden in te spelen. Het inschakelen van uitzendkrachten via Sagius heeft daarnaast ook de volgende voordelen:

 

 • Flexibel inzetbaar personeel
 • U betaalt alleen voor de gewerkte uren
 • Een zieke werknemer kost u niets
 • Uitval? Wij regelen vervanging.
 • Geen personeels- en salarisadministratie
 • Geen werkgeversverplichtingen
 • Wij verzorgen werving en selectie
 • Een kandidaat die perfect bij uw organisatie past omdat wij luisteren naar uw wensen en eisen.

Werving en selectie

De werving en selectie van Sagius verloopt via een aantal stappen.

 

 1. Behoefte inventariseren

Samen met u inventariseren wij de arbeidsbehoefte. We analyseren de gevraagde functie- en competentieprofielen en andere zaken waar u als opdrachtgever waarde aan hecht. Dit doen wij op basis van zowel harde als zachte eigenschappen.

 

 1. Koppelen

Nadat we samen uw arbeidsbehoefte in kaart hebben gebracht selecteren wij voor u de meest geschikte kandidaat. Als deze niet beschikbaar is zal een wervingsopdracht worden verzonden naar ons wervingskantoor in Slowakije. Wij gaan altijd voor de beste match.

 

 1. Selectieprocedure

Deze stap bestaat uit een intake, een test en een VOG. We besteden veel aandacht aan werkervaring en opleiding. Daarnaast vormen motivatie en de eerste indruk ook een belangrijk deel van ons oordeel. Uiteraard testen wij ook uitgebreid of de medewerker geschikt is voor het werk.

 

 1. Voorlichting

Hebben wij een geschikte kandidaat gevonden? Dan lichten we uitgebreid voor over de regio en het bedrijf waar de werknemer terecht komt. Ook bespreken en regelen wij alles op het gebied van ziektekostenverzekering, facilitering van huisvesting, vervoer van en naar het werk, job coaching en de financiële afhandeling. U heeft er bijna geen omkijken naar.

Vakbekwaam personeel

Sagius heeft altijd de allerbeste uitzendkrachten die voor u het verschil maken. Oftewel, de gemotiveerde en vakbekwame mensen die u zoekt. Door onze deskundige houding weten wij de juiste persoon op de juiste plek te krijgen. Wij luisteren aandachtig naar uw verhaal. Daarnaast gaat de selectieprocedure van uw uitzendkracht bij ons verder dan alleen het bekijken van een CV. Dit zorgt voor:

 • De ideale match tussen u en de uitzendkracht
 • Een snelle afhandeling. Geen verspilling van tijd.
 • U focust op uw core business. Wij dragen door het leveren van uitzendkrachten bij aan het behalen van uw doelstellingen.

Bent u op zoek naar technische uitzendkrachten en bent u enthousiast geworden? Neem dan snel contact met ons op.

Neem nu contact op!