Raad van advies

Bij Sagius Uitzenders willen we graag vooruit. Daarbij krijgen we hulp van twee adviseurs, die hun sporen als ondernemer hebben verdiend.


Beiden kijken kritisch over onze schouders mee. Maar we luisteren ook graag naar uw advies, suggesties en ideeën. Daarvoor kunt u te allen tijde contact met ons opnemen. 

 

Raad van advies   raad van advies
               Ad Sagius                          Jan Meijboom RA      

         R.I.P. 1937 - 2013

 • Ad Sagius
  Inderdaad, de vader van…, maar ook ‘gewoon’ een ondernemer. Richtte in 1969 Dactylo Uitzendbureau op, en leidde deze voor die tijd unieke ’woonhuisformule’ in slechts tien jaar tijd naar een plaats in de top 10 van Nederlandse uitzendbureaus, met 125 vestigingen in Nederland, 75 in België (Dactylabor) en 20 in Engeland (Dactylo-Employment). In 1981 verbond hij zich met Dactylo aan de Vedior-groep, waar hij van 1996 tot 2000 internationaal marketing directeur voor Europa was. In 2000 nam hij afscheid van het bedrijf om zich te richten op andere zaken die het leven de moeite waard maken. Helaas is na een kort maar hevig ziekbed op 12 juni 2013 Ad Sagius overleden. En daarom met veel respect gedenken wij Ad Sagius. Een bijzondere en aimabele man en vader is heengegaan. In naam en als adviseur verbonden aan onze bedrijven. Vol bewondering voor wie hij was, zijn wij hem dankbaar voor zijn inspiratie en betrokkenheid. We zullen onze organisaties in zijn geest voort zetten.

 • Jan Meijboom RA
  Registeraccountant, ondernemer en bestuurder. Was eerst, gedurende tien jaar, partner van een middelgroot accountants- en belastingadvieskantoor, maar begon onder eigen naam in 1990 met Meijboom Accountants en Belastingadviseurs, dat al snel naam maakte en vestigingen kreeg in Rotterdam, Schiedam en Amsterdam. In 2000 fuseerde het bedrijf met het gerenommeerde Berk Accountants en Belastingadviseurs, waarna Jan, overeenkomstig zijn wens en de vooraf gemaakte afspraken, in 2003 het bedrijf verliet. Sinds 2003 is hij bedrijfsadviseur, interim manager en lid van het bestuur van een aantal maatschappelijk georiënteerde organisaties. 

 

 

TYPISCH SAGIUS

 • Afspraak blijft afspraak
 • Heldere kostenstructuur
 • Goed betalingsgedrag
 • Dag en nacht bereikbaar
 • Regelt PZ als u dat wilt