O nás

Sagius Uitzenders is een jong bedrijf, maar eigenlijk zijn we al in 1970 gestart. Niet met uitzenden. Wel met onze ‚praktijkopleiding‘, want die kregen we van huis uit. Letterlijk, toen mijn ouders, Babs en Ad Sagius , vanuit een slaapkamer bij ons thuis met Dactylo Uitzendbureau begonnen. Zij waren de eersten in Nederland met een ‚uitzendbureau aan huis‘. En ik kreeg het vak dan ook met de paplepel ingegoten.

Net als mijn compagnon Ralph Righton (foto links), waarmee ik Sagius Uitzenders ben begonnen. Ook hij kwam al vroeg in aanraking met het uitzendvak (toen hij op tienjarige leeftijd naar de zolder moest verhuizen omdat zijn slaapkamer tot Dactylo-filiaal werd omgetoverd..).

 

Kortom, samen zijn we opgegroeid met Dactylo. En beiden hebben we diverse vestigingen geleid, regio’s gemanaged en filialen opgericht.  Ook in het buitenland, toen we als een van de eerste Nederlandse ‚uitzenders‘ onze vakmensen uit Slowakije, Polen en Tsjechië haalden.

Nu, sinds 2009, benutten we de opgedane ervaringen voor ons eigen bedrijf. En natuurlijk ook voor u! Inmiddels werven we uw kandidaten in Nederland, maar vooral ook in Slowakije, Polen en Tsjechië. Voor deze kandidaten regelen wij alle administratie, maar ook huisvesting in Nederland en vervoer naar uw werklocatie. Onze klanten zijn technische, logistieke en productiebedrijven door heel Nederland. We doen dit met succes en vooral veel plezier!

 

Marc Sagius (foto rechts)