hledám práci

Sagius is het uitzendbureau voor een baan in de logistiek, productie of techniek. Het maakt voor ons niet uit of je op dit moment in Nederland of in het buitenland woont. Sagius is altijd op zoek naar mensen die het verschil maken voor onze klanten. Houd jij van uitdaging en wil jij samen met ons van grote waarde zijn voor onze opdrachtgevers? Lees dan verder.

 

Een baan via Sagius is meer dan een gewone baan. Dit komt omdat wij kijken naar wat echt goed bij jou past. Sagius luistert naar al jouw wensen en eisen en ziet jouw kwaliteiten. Wij bieden jou op basis hiervan de meest geschikte baan.

 

Kies je voor een baan via Sagius? Dan heb je altijd recht op woonruimte voor jouzelf en op vervoer tussen de woonruimte en het werk. Heb je al een huis en/of eigen vervoer in Nederland? Geen probleem. Hier kun je dan gewoon gebruik van maken.

 

Als je nog niet in Nederland woont zijn er een aantal administratieve verplichtingen waaraan we moeten voldoen voordat je kunt starten met werken. Wij nemen dit allemaal voor jou uit handen. Zo regelen wij een BSN-nummer, een bankrekening en een zorgverzekering. Wel zo fijn mocht je onverhoopt ziek worden. Niet onbelangrijk is natuurlijk het salaris. Dat betalen we per week aan je uit.

 

Enthousiast geworden? Bekijk dan snel onze vacatures!